Advertisement

A filmből érkezik új karakter a Dragon Ball Xenoverse 2-be

2023. január 15.
41.7661
Botyi profilja, adatai
Botyi
Előnézeti képek szerint Orange Piccolo, a Dragon Ball Super: Super Hero című tavaly bemutatott film szereplője belekerül a Dragon Ball Xenoverse 2-be, a leleplezés az e havi V Jump magazinból származik, további információk később várhatóak.
Advertisement

A 2016-ban megjelent verekedős játékot a Bandai Namco továbbra is támogatja DLC-csomagokkal, ide tartoznak a karakterek a Dragon Ball univerzumból, így a Dragon Ball Super sorozatból és annak filmjeiből. Az előző DLC-csomag, amely a Hero of Justice Pack 1 néven ismert, a tavalyi Dragon Ball Super: Super Hero filmre támaszkodott.

Akkor hozzáadták Gamma 1, Gamma 2 karaktereket és a filmben szereplő Gohan verziót és azzal egyidőben közölték, hogy később érkezik a Hero of Justice Pack 2, a benne szereplő karaktereket pedig bejelentik. Most megerősítették, hogy a csomag első újdonsága Orange Piccolo lesz, aki szintén a Dragon Ball Super: Super Heroból származik.

Piccolo a mozifilm egyik főszereplője volt és ennek részeként kapta meg ezt az új átalakulást, az előnézeti képek szerint a játékban a nyújtható kar képessége továbbra is elérhető lesz. Vélhetően a Hero of Justice Pack 2 többi kiegészítése is a Super Hero filmből származik majd, de a játékosoknak még várniuk kell, hogy megtudják.

Advertisement
3 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja, 1 hete

Ronalddo írta:
A többi nem onnan érkezett?
Nem, a sorozatból.

válasz erre

Direktor

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Engem konkrétan kikészít ez a játék. Rohadtul nem jön be.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

A többi nem onnan érkezett?

válasz erre
Dragon Ball Xenoverse 2
17.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profiljamarco profilja