A felhasználók kérésére módosították a célzássegítőt a The Finalsben

2024. január 11.
11.6891
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Embark Studios új frissítést adott ki a The Finalshoz, amely a közösség visszajelzéseit építi bele az ingyenes FPS-be, így például a célzássegítőt és annak működését is módosítják, a jövő héten pedig egy újabb nagyobb javítás érkezik.

Szerencsére a közösségi visszajelzések szerves részét képezik az Embark Studiosnak, ezzel élve a felhasználók továbbra is adják az ötleteket és a visszajelzéseket az élmény további javítása érdekében. A The Finals 1.4.1-es frissítése főleg az Aim Assistre koncentrál, a csapat átnézte és változtatott a működésén.

Így például csökkentették a zoom snappinget, valamint kivették azt a hibát, hogy a célzássegítő láthatatlan játékosokat célzott meg és a Jövő hétre egy sokkal nagyobb javítást terveznek. A játékosok zöme további tartalmakat és jobb kozmetikumokat szeretne, míg mások a szöveges csevegés lehetőségét kérik a jövőben.

The Finalshoz, amely a közösség visszajelzéseit építi bele az ingyenes FPS-be, így például a célzássegítőt és annak működését is módosítják, a jövő héten pedig egy újabb nagyobb javítás érkezik.'>
3 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 2 hete és 3 napja

Példás felhasználókezelés!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 2 hete és 3 napja

De jó arcok!

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Korrekt hozzáállás.

válasz erre
The Finals
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja