A fejlesztő elismerte, a Cities: Skylines II gazdasága nem volt megfelelő

2024. február 12.
8.7261
Botyi profilja, adatai
Botyi
A városépítő szimulátor folytatásának megjelenése óta a Colossal Order folyamatosan dolgozik a teljesítmény javításán és a játék finomításain, de a pénz, az export, a földek értéke és a gazdasági elemek továbbra is gondot okoznak.

Az utak és a közlekedés mellett a pénz a legfontosabb összetevője minden sikeres Skylines-városnak, de a fejlesztő most elismerte, hogy a játékbeli gazdaság a megjelenéskor nem felelt meg az elvártnak. Bár néhány problémát már megoldottak, még több is lesz és a potenciálisan játékgyilkos földértékek gondját is hamarosan kezelik.

Ez utóbbi egyébként több időt vesz igénybe, mivel ezek az elemek a játék gazdasági rendszerének más részeihez kapcsolódnak. A változtatásokkal szeretnék felhasználóbarátabbá tenni a játékot, hogy például könnyebb legyen megérteni, mi okozza a magas bérleti díjakat és hogyan lehet ezt befolyásolni.

folyamatosan dolgozik a teljesítmény javításán és a játék finomításain, de a pénz, az export, a földek értéke és a gazdasági elemek továbbra is gondot okoznak.'>
2 hozzászólás

Patrik94

2 hete és 5 napja

Útólag sokra megy vele minden játékos. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 5 napja

Jókor. röhögő smiley

válasz erre
Cities: Skylines II
18.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaBotyi profilja