A Fallout 4 egyik bugja előjött a Starfieldben is

2023. szeptember 13.
19.9651
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bethesda és a bugok kéz a kézben járnak, legyen szó repülő lovakról a Skyrimben, vagy a levegőben úszó NPC-kről a Fallout 4-ben és már gyűlnek a Starfieldben is, több játékos is belefutott egy olyan problémába, hogy a fegyverük nem működik.

A beszámolók szerint a fegyverek nem beragadtak, eltömődtek vagy eltörtek, hanem egyszerűen hibásak - vicces módon ez nem új probléma, hiszen már korábban is előfordult a Fallout 4-ben. Mivel a hiba régi és már ismert, így a javítása is ugyanaz: a karakterünket kell testreszabnunk, hogy a fegyver újra működjön.

Nincs rá logikus magyarázat, hogy egy karakter testreszabása miért javít meg egy elromlott fegyvert, de tényleg működik. Sajnos ezt a hibát a Fallout 4-ben nyolc év után sem javították ki, így jó kérdés, hogy a Bethesda mihez kezd ezzel a Starfieldben.

Hogy mi okozza, arra is érkezett egy ötlet: az egyik játékos szerint azután történt, hogy az űrből egy bolygóra ugrottak, miközben az UC letapogatta a hajójukat. Ezt mások is megerősítették a válaszokban, így ha hirtelen ebbe a helyzetbe kerülünk, vegyük elő a közelharci fegyverünket, az biztosan működik.

Starfieldben is, több játékos is belefutott egy olyan problémába, hogy a fegyverük nem működik.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Kabaré. röhögő smiley

válasz erre

muki

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Istenkém... röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

MEg sem lepődöm! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Starfield
26.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja