A Destiny 2-ben is büntetik a segédeszközök használatát

2023. április 14.
25.6001
Botyi profilja, adatai
Botyi
A This Week At Bungie legfrissebb számában a Destiny 2 fejlesztője bejelentette, hogy fellép azok ellen, akik olyan harmadik féltől származó programokat, vagy hardvereket használnak, amelyek megkönnyíthetik a játékot, vagy tisztességtelen előnyhöz juttathatják őket.

A Bungie szerint az ilyen külső eszközök bizonyos mértékig megengedettek, mivel szükséges ahhoz, hogy például a fogyatékkal élők élvezhessék a játékot, de ha valaki elkezdi kihasználni ezeket, hogy "előnyre tegyen szert más játékosokkal szemben", akkor kitiltásra számíthat. Ezek közé tartoznak a "programozható kontrollerek, billentyűzet- és egéradapterek, fejlett makrók vagy a mesterséges intelligencián keresztül történő automatizálás".

A Bungie aggódik amiatt is, hogy ezek az eszközök milyen hatással lehetnek a PvP játéklistákra és rangsorokra, valamint a versenyekre. A visszaélésként említhető a fegyverek visszarúgásának csökkentése és a nagyobb mértékű, kiegészítő célzássegítő biztosítása. A Cronus és az XIM jelenleg a konzolokon a két legelterjedtebb harmadik féltől származó eszköz, amelyek a lövöldözős játékokban további célzási segítséget és csökkentett fegyvervisszarúgást adnak.

3 hozzászólás

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Bárcsak működne a dolog...

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

muki írta:
Megnézném amúgy, mégis hogyan tudják ezt nyomon követni.
Sehogy, az is megszopja majd akikre hivatkoznak (pl fogyatékkal élők).

válasz erre

muki

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Megnézném amúgy, mégis hogyan tudják ezt nyomon követni.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Magnumpi profilja