A Dead by Daylight bejelentette a második Resident Evil fejezetet és az Attack on Titan crossovert

2022. május 18.
27.7891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap este, a Dead by Daylight hatodik évfordulós adása során a BHVR elárulta, hogy a játékosok számíthatnak egy második Resident Evil fejezetre, egy Attack on Titan crossoverre és egy Dead by Daylight ihlette társkereső szimulátorra.

Az ötödik évforduló megünneplése során jelent meg az első Resident Evil fejezet a Dead by Daylighthoz. Ezzel együtt érkeztek a horror legendái, Leon S. Kennedy és Jill Valentine mint túlélők, valamint Nemesis mint gyilkos. A fejezet részeként érkező térkép, a Raccoon City Police Department azonban különböző problémákkal járt, és a megjelenés után egy ideig nem volt elérhető.

Tekintettel a fejezet általános sikerére - a Dead by Daylight a fejezet megjelenése alatt érte el a legmagasabb játékosszámot -, nem meglepő, hogy hamarosan újabb arcokat láthatunk a Resident Evilből.

Dead by Daylight hatodik évfordulós adása során a BHVR elárulta, hogy a játékosok számíthatnak egy második Resident Evil fejezetre, egy Attack on Titan crossoverre és egy Dead by Daylight ihlette társkereső szimulátorra.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Videó király hozzá!

válasz erre

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 2 napja

Itt legalább jól néz ki a RE. röhögő smiley

válasz erre
Dead by Daylight
7.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja