A csalókat szűrné a Microsoft Game Monitor

2017. június 05.
6.7361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A számítógépes játékok körében két óriási probléma van, amit a játékosok és a játékfejlesztők is meg szeretnének oldani, az egyik ilyen a csalások kérdése, mely főként az online kompetitív játékok kapcsán bukkan fel, a másik pedig a játékok illegális felhasználása.

Ezekre a problémákra a fejlesztők és a különféle online rendszereket üzemeltetők is évek óta próbálnak tökéletes megoldást találni, de egyelőre még mindkét oldal bosszankodhat. A Microsoft a Windows 10 kapcsán mindig is kiemelten kezelte a játékokat és a játékosokat, elég csak a Play Anywhere-re vagy az Xbox applikációra és a Game Mode-ra gondolni.

A csalókat szűrné a Microsoft Game Monitor - 2. kép

Nemrég a Windows 10 Insider Preview Build 16199-ben felbukkant a Microsoft Game Monitor, mely ezekre a problémákra vagy legalább az egyikre kínálhat majd megoldást. A megjegyezés arról árulkodik, hogy ez majd egy potenciális új funkció része lesz, de azt nem tudni, hogy a játékfejlesztőket védi a kalóz másolatok felhasználásának blokkolásával, vagy esetleg valamiféle anti-cheat opciót kínál majd.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 10 hónapja és 12 napja

Ha működne is az tök jó lenne.

válasz erre

Patrik94

6 éve, 10 hónapja és 13 napja

Sok sikert! Szép álom!

válasz erre

Gólem

6 éve, 10 hónapja és 13 napja

Gondolom csak a Windows Store játékokra fog vonatkozni. Amit senki nem használ. Oké.

válasz erre

totyak

6 éve, 10 hónapja és 13 napja

Nyilván a hozzáértőknek 5 percébe is belekerül majd, hogy kilőjjék ezt a funkciót. Eddig nem nagyon találkoztam feltörhetetlen, megkerülhetetlen másolásvédelemmel, vagy bármilyen más eredetiséget támogató rendszerrel.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt