A CryEngine 5 segítségével, rajongói projektként készül az első Far Cry feldolgozása

2019. július 29.
6.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legendás első Far Cry annak idején nemcsak egy előremutató projekt volt, hanem sokunkban maradt meg életre szóló élményként, noha az évek során olyan sokat változott, hogy ma már szinte nem is lehet egy lapon emlegetni vele az új részeket.

Pedig nem is volt olyan régen 2004, avagy az első Far Cry megjelenésének időpontja, de azóta már ötödik generációjába lépett a CryEngine grafikus motor, emiatt pedig egy rajongó úgy döntött, hogy itt az ideje újragondolni a játékot, méghozzá teljesen mai megjelenéssel.

A 2Key (D. Ray) nevéhez köthető projekt maximálisan a fanatizmusra épül, egy nullköltséges rajongói feldolgozás, mely az alábbi kedvcsináló alapján sokunk szívét megdobogtatja majd, ha egyszer elkészül.

Nézd nagyban ezt a videót!Far Cry annak idején nemcsak egy előremutató projekt volt, hanem sokunkban maradt meg életre szóló élményként, noha az évek során olyan sokat változott, hogy ma már szinte nem is lehet egy lapon emlegetni vele az új részeket.'>
3 hozzászólás

havrillal

4 éve, 11 hónapja és 18 napja

Az Ubisoft úgyse akarna egy remaket ebből....már kiadtak egy HD-ra felturbózott változatot. De a jó öreg FC csak a maga grafikájával szerethető röhögő smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 11 hónapja és 27 napja

De rohadt komoly lett!! mosolygó smiley

válasz erre

muki

4 éve, 11 hónapja és 27 napja

Azért ezt a feldolgozást nem vinném túlzásba. Nem értem minek.

válasz erre
Far Cry
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljaXXL profiljamarco profilja