A Bright Memory Infinite villámgyors játékmenetét prezentálja az új trailer

2020. július 31.
8.8601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A mindössze egyetlen ember által tető alá hozott Bright Memory Infinite sokunk radarján ott van, mint kívánatos cím, így mindenképp örvendetes, hogy berobogott egy vadonatúj trailer, mely ezúttal a hihetetlenül gyors tempót diktáló játékmenetet prezentálja számunkra.

Merthogy bizony ez lesz az alkotás sava-borsa, a végtelen pörgés és kaszabolás. Hadonászhatunk a kardunkkal, a folyékony mozgást elősegíti a bármikor bevethető csáklya, illetve nem kevés tűzerő is rendelkezésre áll, ha nem közelharcban szeretnénk lerendezni a viszályainkat.

Ahogyan arról a fejlesztő, FYQD is említést tesz a videó leírásában, attól függetlenül, hogy maga a trailer kínai szinkronnal megy, a teljes játékban választható opció lesz az angol és a japán hang is, a teljes autentikusság kedvéért. Megjelenés 2021-ben PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re!

Nézd nagyban ezt a videót!



Bright Memory Infinite sokunk radarján ott van, mint kívánatos cím, így mindenképp örvendetes, hogy berobogott egy vadonatúj trailer, mely ezúttal a hihetetlenül gyors tempót diktáló játékmenetet prezentálja számunkra.'>
3 hozzászólás

rDAVE

3 éve, 11 hónapja és 20 napja

Shadow Warrior: The Waifu

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 11 hónapja és 20 napja

Rohadt pörgős game bakker.

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 11 hónapja és 20 napja

De rohadt hangulatos ez a vidi! meglepett smiley

válasz erre
Bright Memory Infinite
6.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja