A BlizzCon 2021-en mutatkozhat be egy vadonatúj kaszt a Diablo IV-hez

2020. december 16.
38.3731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár síri csend honol a Diablo IV környékén, de nagyon úgy fest, hogy a BlizzCon 2021-en bemutatkozik egy vadonatúj kaszt a játékhoz kapcsolódóan, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy pár hónap múlva többet is megtudunk a programról.

A stúdió egy blogposztban jelezte, hogy hamarosan nagy bejelentéseket várhatunk az alkotás kapcsán, sőt mi több, ennél is konkrétabban a Blizzard 2021 során várhatjuk majd, hogy friss információkkal bombáz meg minket a stúdió. A szövegben azt is elhintik, hogy a "tábortüzes képernyő új változatát is megmutatják", ami azt jelenti, hogy új kasztot fognak felvonultatni.

Egyelőre még nem tudni, hogy milyen kasztról lehet szó, de ismerve a Diablo-játékokat, megannyi áll rendelkezésükre az előző etapokból is. Vagy netán egy totálisan új kaszt kerül leleplezésre?
Diablo IV környékén, de nagyon úgy fest, hogy a BlizzCon 2021-en bemutatkozik egy vadonatúj kaszt a játékhoz kapcsolódóan, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy pár hónap múlva többet is megtudunk a programról.'>
1 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 7 hónapja és 16 napja

Már a játék jöhetne inkább.

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
BlizzConline 2021
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja