A Bethesda nem tervezi az eredeti Fallout-játékok remake-elését

2024. június 17.
9.0001
Botyi profilja, adatai
Botyi
Todd Howard elmondása szerint a Bethesda nem tervezi a klasszikus Fallout-játékok modernizálását, ez kiterjed a remake-ekre és a konzolos portokra is, Howard szerint ugyanis ezeket a játékokat PC-n kell játszani billentyűzettel és egérrel.

Howard egy sor kérdésre válaszolt a MrMattyPlays nevű YouTuberrel készült interjúban (a többi témáról itt és itt írtunk), ebben kitértek arra is: a klasszikus Fallout-játékok remakejei és portjai nem valósulnak meg. A Fallout és a Fallout 2 kapcsán a fő prioritásuk az, hogy biztosítsák, hogy elérhetőek maradjanak és továbbra is játszhatóak legyenek PC-n.

Elmondta, az eredeti Falloutban van némi varázsa a korabeli játékoknak és soha nem akarná ennek egy részét megváltoztatni. "Amíg le lehet tölteni, amíg betöltődik és fut, addig azt hiszem, szeretném, ha az emberek úgy élnék meg, ahogy volt" - fogalmazott Howard.

Ugyanakkor mindeközben már elindult egy rajongók által vezetett projekt a Fallout 2 felújítására, a Project Arroyo a Fallout 4 motorjával készül.
3 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 3 napja

Ezért pont kár sajna.

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 3 napja

Pedig ha valamit érdemes lenne, hát a régi játékokat...

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 napja

Na ezt mondjuk sajnálom.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Magnumpi profiljaBotyi profilja