A Bayonetta eredeti szinkronhangja beismerte, hogy hazudott korábban

2022. október 25.
35.4711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Hellena Taylor a Twitteren kezdett el ismételten magyarázkodni a Bayonetta 3 kapcsán, a színésznő nyilatkozatából pedig újfent érdekes részletekre derült fény, amik egészen új megvilágításba helyezik az egész szinkronhangos botrányt.

Lassan igazi tragikomédiává válik a Bayonetta 3 körül kialakult botrány. Kezdődött azzal, hogy Hellena Taylor szerint 4000 dolláros fizetést kapott volna csupán a szerepért, amit ő megalázóan alacsonynak tartott. Ezt követően a Bloomberg és a VGC arról számolt be, hogy 5 különálló felvételt vettek volna fel a színésznővel, amiért 15000 dollárt kapott volna összesen.

Taylor végül a tegnapi napon tiszta vizet öntött a pohárba, állítása szerint 10000 dollárt kínáltak neki a szerepért, majd további 5000 dollárt kapott volna még, miután panaszt tett a Platinum alelnökének. A korábbi nyilatkozatában szereplő 4000 dolláros fizetést egy kisebb vendégszerepért kínálták neki, miután az eredeti ajánlatot már elutasította.

A hatszámjegyű fizetést és az alkalmankénti 3-4000 dollárt viszont továbbra is cáfolja a színésznő, aki így ezzel önmagát hozta kínos helyzetbe. A Bayonetta 3 október 28-án jelenik meg, bízunk benne, hogy a megjelenést követően már csak a játékkal kell majd foglalkoznunk.

Bayonetta 3 kapcsán, a színésznő nyilatkozatából pedig újfent érdekes részletekre derült fény, amik egészen új megvilágításba helyezik az egész szinkronhangos botrányt.'>
4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Nagyon kínos. Ezután nem sok szinkronra számíthat majd.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Ez mire volt jó baszki? meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Hát az ***** kellemetlen. röhögő smiley De várható volt hogy nem lesz vége a sztorinak.

válasz erre

totyak

1 éve, 6 hónapja és 15 napja

Csinálta volna meg a felkínált összegért, vagy maradt volna csendben. Egy szinkronszínész nem olyan nagy ember, hogy pótolhatatlan legyen. És még le is égeti magát.

válasz erre
Bayonetta 3
25.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja