A Baldur's Gate 3 harmadik javítása csak bugosabbá tette a játékot

2023. szeptember 26.
10.3041
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Baldur's Gate 3 a hétvégén adta ki a harmadik javítócsomagját és bár voltak jó változások, mint például, hogy Gale végre kevésbé rámenős a hölgyeknél, a játékosok többségének nem tetszett a patch.

"Raphael szarvakat kapott? Az ajtók hibásak. Wyll története bugos lett a 3. részben és nem lehet előrehaladni. Dammon gyors halált szenved a 2. részben egy tehén miatt. Nem lehet menteni a játékot kereskedés után" - hegyekben állnak a hibák a különböző fórumokon a Baldur's Gate 3 új frissítését követően.

Többen is problémákat jelentettek a párbeszédes jelenetekkel kapcsolatban, Astarion például elkezdi a mondatot, de az utolsó szót levágja. A szexjeleneteket cenzúrázzák, még akkor is, ha az opció ki van kapcsolva és bár Gale kevésbé túlfűtött, a Larian Studios túlságosan átlendült a másik irányba.

Az összeomlások is fennállnak, különösen multiplayerben, vagy ha csak túl messze állunk a párbeszéd közben. Általános felháborodást váltott még ki néhány dizájnválasztás, mint például Raphael kinézetének megváltoztatása.

2 hozzászólás

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Kész kabaré.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

OMG ******'>******* ez mennyire amatőr.

válasz erre
Baldur's Gate 3
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt