69 éves játékosnak segít a Destiny 2 közössége

2023. április 04.
30.7741
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Destiny 2 közössége híres arról, hogy segít az embereknek, most összefogtak, hogy segítsenek egy 69 éves asszonynak a fiával játszani, tippeket adva és közvetlen segítséget nyújtva néhány kihívást jelentő harcban.

Bár a Destiny 2 Lightfall februárban jelent meg, sokan még mindig a játék régebbi részeiben mélyülnek el, ez az idős hölgy csak a Shadowkeep és a Witch Queen tartalmak miatt tért vissza. A Redditen azt írta, elvesztette az érdeklődését a játék iránt, amikor édesapja elhunyt, de nemrég fiával együtt újra megpróbálták és mindketten felfedezték az említett részeket.

Mivel maradt néhány nyitott kérdése, a Destiny 2 közössége gyorsan segített neki és hasznos tippeket adott, míg mások közvetlenül is segítettek. Miután a Destiny 2 közösségétől ilyen meleg fogadtatásban részesült, egy frissítést tett közzé, amelyben megerősítette, hogy élvezi a játékot.

Bár a fia gyakran távol van a Destiny 2-től, de a barátkozás átsegítette azokon a pillanatokon, amikor a fiú nem elérhető. Az is igaz, többen tapasztaltak már trollkodást a Bungie FPS-ében, ez a visszatérés megmutatja, hogy milyen lehetőségek rejlenek a közösségben, ha összefog és segíts másoknak.
3 hozzászólás

VaPe

6 hónapja, 6 napja

De jófejek.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 6 napja

Jó arcok.

válasz erre

fighterlaci

6 hónapja, 1 hete

Szép megmozdulás!

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt