25 percnyi Biomutant gameplay felvételt érkezett a PAX West-ről

2017. szeptember 03.
4.7001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Biomutant túlzás nélkül a kölni gamescom 2017 egyik legnagyobb meglepetése volt a THQ Nordic és az Experiment 101 részéről, de a nyitott világú akció-RPG különlegességéről a hétvégi PAX West expón is meggyőződhettek a rajongók.

A projekt ugyanis egy kipróbálható demó részeként a kérdéses eseményen szintén megmutatta magát, és ennek köszönhetően most 25 percnyi nyers gameplay felvételt tekinthetünk meg az ott prezentált demó végigjátszásából, aminek hála megismerkedhetünk alaposabban a harcokkal, az ellenfelekkel, a különleges világgal és még a történettel is egy kicsit.

A Biomutant jelenleg még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a korábbi hírek szerint valamikor jövőre érkezhet meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!Biomutant túlzás nélkül a kölni gamescom 2017 egyik legnagyobb meglepetése volt a THQ Nordic és az Experiment 101 részéről, de a nyitott világú akció-RPG különlegességéről a hétvégi PAX West expón is meggyőződhettek a rajongók.'>
4 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Eddig tetszik. Nagyon szép színes a világa és érdekes a sztori is.

válasz erre

bekecs

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Nem rossz nem rossz, de túl sok lesz a spoiler ha így folytatják.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Egyre jobban tetszik! mosolygó smiley Jó hosszú videó végre.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Tény, hogy hosszabb, mint a múltkori, de ugyanaz a verziószáma ennek az alfának is. Nem akarom lelőni minden pontját előre a játéknak, inkább az újabb verziókra és a véglegesre vagyok kíváncsi.

válasz erre
Biomutant
14.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2017
legutóbbi hozzászólások