2022-ben is megannyi tartalmat várhatunk a Sea of Thieves-hez

2022. január 29.
32.3121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sea of Thieves ismertette a jövő évi frissítéseket egy roadmap kereteiben, amelyek között vadonatúj kalandok, egy rejtélyes gyilkosság és a játék Arena módjának bezárása is szerepel.

Az Adventures olyan új, narratíván alapuló élő eseményeket takar, amelyek célja, hogy gyakrabban kínáljanak új történeti tartalmat, és minden kaland egy szélesebb sztori része, amelyet a játékosok közvetlenül befolyásolnak majd a tetteikkel.

Mike Chapman kreatív igazgató szerint a terv az, hogy havonta egy kalandot adnak ki, amelyek mindegyike körülbelül két hétig tart. Emellett minden szezonban lesz egy nagyobb kaland, amely összeköti a cselekmény szálait, és előreviszi a játék egyik nagyobb történetét.

A Mysteries viszont egy új történetmesélési stílus, amely a Sea of Thieves-en belül és azon kívül is játszódik majd, mellékküldetésekkel és ARG (Alternative Reality Gaming) elemekkel kiegészítve. Új nyomok kerülnek majd hozzá idővel, ahogy a játékosok elkezdik megoldani a különféle rejtélyeket.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sea of Thieves ismertette a jövő évi frissítéseket egy roadmap kereteiben, amelyek között vadonatúj kalandok, egy rejtélyes gyilkosság és a játék Arena módjának bezárása is szerepel.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 4 hónapja és 27 napja

12:50-nél milyen komoly ahogy hullámzik a tenger! meglepett smiley Azért az komolyan meg van csionálva bakker.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 4 hónapja és 27 napja

És ezek a tartalmak is ingyenesen jönnek hozzá?

válasz erre

VaPe

2 éve, 4 hónapja és 27 napja

Frankón karbantartják, ez tök jó!

válasz erre
Sea of Thieves
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja