Videón a Left 4 Dead: Crash Course DLC

2009. szeptember 30.
2.5951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi nap folyamán, annak rendje és módja szerint megérkezett az első Left 4 Dead játékhoz kapcsolódó friss letölthető tartalom, a Crash Course.

Igaz, nem volt zökkenőmentes az indulás, hiszen míg az Xbox 360 konzollal rendelkező játékosok régen játszhattak az új kampánnyal, addig a PC-s tábor kénytelen volt várni az esti órákig, hiszen a Valve brigádja valamit ismét sikeresen elrontott, de aki ingyen kapja a DLC-t, az ne is reklamáljon. Mivelhogy a PC-s tábor ingyen töltheti a friss tartalmat (például Steamrő), az Xbox 360 konzollal rendelkező kollégák pedig 560 MS pont ellenében.

A Crash Course megjelenésével, amely köztudott, hogy a No Mercy és a Death Toll kampányt kívánja összefűzni, a Valve egy kihagyhatatlan akciót hirdetett Steamen, természetesen csak azoknak, akik még nem birtokolják a Left 4 Dead egy eredeti példányát. Sikerült ugyanis nekik 50 százalékkal leárazni a programot, amely így alig 12 eurót kóstál. Az akció természetesen érvényes a Left 4 Dead - Four Pack nevű csomagocskára is, de nem árt sietni a vásárlással, hiszen csak a holnapi napig érvényes ez a kihagyhatatlan kedvezményezés.

Ha esetleg elfelejtetted volna, hogy a tegnapi napra vártuk a játék friss és egyben talán utolsó letölthető tartalmát, akkor gyorsan rohanj az arra alkalmas helyekre, hogy beszerezhesd magadnak, ellenben ha már korábban úgy döntöttél, te abbahagytad a Left 4 Dead nyúzását (nyilván ilyen nincs), akkor álljon itt neked ez a kis gameplay videó, amely bemutatja a friss DLC-t, és kicsit feleleveníti, hogy milyen izgalmakban volt részed és várnak is még rád a játékban.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Tardief88

7 éve, 4 hónapja és 18 napja

további zombáj gyilok

válasz erre
Left 4 Dead
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja