Videón két törölt Star Wars-játék, amit korábban még soha nem láthattál!

2016. augusztus 15.
3.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Unseen64 munkatársai egy újabb izgalmas, közel 20 perces videót hoztak nyilvánosságra két olyan Star Wars projektről, amelyek kapcsán korábban csak a legszemfülesebb rajongók hallhattak valamit, mozgóképeket pedig biztosan nem látott róla senki sem.
 

Tudtad-e például, hogy a Star Wars: Rogue Squadron-t elkészítő Factor 5 munkatársainak több olyan játéka is volt a Csillagok Háborúja univerzumában, ami soha nem jelenhetett meg? A stúdió tervezett például egy Rogue Squadron mellékszálat, amely a Dark Squadron címet kapta volna a keresztségben, és az említett sorozathoz hasonló játékélményt kínált volna, csupán Darth Vader oldalán.

Ennél is érdekesebb volt ugyanakkor a csapat egy másik, sajnos nagyon rövid életű projektje, aminek keretein belül Chewbacca irányításával kalandozhattunk volna, középpontjában a wookie sztorijával, illetve előzménytörténetével, hogy mégis miként lett Han Solo barátja. Ha szeretnél a két játékról többet megtudni, esetleg mozgóképeket is látni, csak vess egy pillantást az alábbi felvételre:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

5 éve, 6 hónapja és 11 napja

Mai szemmel ezek már csúnyák, de akkor ütöttek volna. SW mindig üt.

válasz erre

marco

5 éve, 6 hónapja és 11 napja

Óóóóóóó az a tipikus grafika ami jellemezte abban az időben a SW játékokat... De jó lett volna. Pár hétre kiestem volna a tér-idő kontinuumból az biztos.

válasz erre

C64 fun

5 éve, 6 hónapja és 11 napja

Mindkettő nagyon jól nézett ki, teli jó SW-univerzumbeli tájakkal, helyszínekkel, járművekkel.

Kár hogy nem lett belőlük semmi...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGrifid profilja