Vajon honnan ismerős a Gears of War 4 főhősének neve?

2016. március 09.
4.0451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Game Informer legfrissebb lapszáma egy exkluzív előzetest közölt a Gears of War 4 kapcsán, amiből néhány igencsak fontos részlet is napvilágot látott a játékról, így például a főszereplő neve, ami JD Fenix lesz.

Fenix? Mintha hallottuk volna már valahol ezt a nevet, nem igaz? De még mennyire igaz, ő ugyanis nem más, mint a korábbi részekből megismert Marcus Fenix fia, aki 25 évvel a Gears of War 3 eseményei után megszökik otthonról, hogy csatlakozhasson a COG milíciájához.

Nagyjából innen indul majd el a Gears of War 4 története, amelyben játszható karakterként bukkan fel a magazin szerint egy Kait Diaz és egy Delmont "Del" Walker nevű katona is.

A lap egyébiránt már nyilvánosságra hozta a szinkronszínészek névsorát is - Liam McIntyre (Spartacus) adja JD, Laura Bailey (World of Warcraft) Diaz, és Eugene Byrd (Battlefield Hardline) Walker hangját -, miközben a sorozat aktuális epizódja állításuk szerint maximálisan visszatér az első rész sötét és horrorisztikus megközelítésű gyökereihez.
Gears of War 4 kapcsán, amiből néhány igencsak fontos részlet is napvilágot látott a játékról, így például a főszereplő neve, ami JD Fenix lesz.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 9 hónapja és 1 napja

Nem kellett nagyon megerőltetni magukat a főhőst illetően. Lényegében mindegy kivel játszik az ember, úgy sem a főhősre figyel.

válasz erre

muki

8 éve, 9 hónapja és 1 napja

Családi vonal. Ez tetszik. mosolygó smiley Igaz hogy nem a régi főhőssel játszol de mégis van kapcsolat és így olyan átmenet van a régi és az új között. Nagyon király. mosolygó smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 9 hónapja és 1 napja

Bár kijönne legalább picit később Pc-re.

válasz erre
Gears of War 4
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja