Universal-os dalok a SingStore-on, két újabb SingStar a láthatáron

2009. július 25.
1.9781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Esemény van karaoke fronton! A Sony hihetetlenül nagy sikert aratott SingStar franchise-a hamarosan tovább bővül két különálló lemezzel.

Az egyik korongot a lányok szívét tipró brit fiúcsapatnak, a Take That-nek dedikálják, akik a kilencvenes évek elejétől a közepéig voltak csúcson, bár 2005-től ismét aktívak, ám a szóló karriert ápolgató Robbie Williams nélkül. Gary Barlow-ék tehát saját korongot kapnak a hölgy rajongók legnagyobb kielégülésére.

A másik ominózus lemezes megjelenés címe SingStar Motown lesz, amelynek dalválasztékát bizony a Jackson 5 is gyarapítani fogja. A kiadó label-je alatt 1961-től, 1971-ig olyan világhírű sztárok mesterkedtek még, mint Stevie Wonder, Marvin Gaye, a The Supremes, és a The Four Tops.

A harmadik nagy volumenű hír pedig a Sony és a Universal kiadó megállapodása, melynek értelmében a label neve alatt érkezhetnek slágercímek az európai territóriumba. Az első csomag a Universal-tól augusztus nyolcadikán fut be a SingStore-ra, olyan neves művészek számaival, mint Elton John, a The Police, a Nirvana, vagy napjaink kiválóságai, mint a The Killers, a Scissor Sisters és a Girls Aloud.


Universal-os dalok a SingStore-on, két újabb SingStar a láthatáron - 2. kép


Universal-os dalok a SingStore-on, két újabb SingStar a láthatáron - 3. kép


Universal-os dalok a SingStore-on, két újabb SingStar a láthatáron - 4. kép


Universal-os dalok a SingStore-on, két újabb SingStar a láthatáron - 5. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja