Új Splinter Cell: Conviction teaser site indult útjára

2010. január 04.
1.8931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sam Fisher kalandjai hamarosan folytatódnak majd, egy Conviction alcímmel ellátott Splinter Cell epizód keretein belül.

A minden eddiginél összetettebb kaland rengeteg újdonságot kínál a program szerelmeseinek, azonban ragaszkodik a régi formulához, és úgymond a hagyományokhoz, az sem fog csalódni, ez garantált, szimplán csak nem használja az újításnak szánt opciókat. A UbiSoft legalábbis úton útfélen ehhez hasonló reklámfogásokkal szeretné elkápráztatni a fanatikusokat - nyilván nem ok nélkül -, de értenek ők az ötletes reklámokhoz is.

Emlékezzünk csak például az alkotás hivatalos honlapjának megtámadására, amely utólag kiderült, egy belsős fogás volt, semmilyen orosz hackerek nem törték fel az oldalt, csak a leleményes fejlesztők szerették volna így felhívni játékukra, valamint annak egy kis érdekességére a figyelmet. Most azonban egy egészen más irányba mozdultak el friss reklámfogásukkal, hiszen egy új Splinter Cell: Conviction teaser site indult útjára, amelyen gyakorolhatjuk a kódfejtés művészetét.

Ha szeretnénk nyomozásba kezdeni, akkor a honlapra ellátogatva máris nekifoghatunk a számolgatásnak. Mint láthatjuk a teaser oldalon négy hely közül egyelőre csak egyetlen helyre irkálhatunk megfejtett kódokat, melyek eredménye lehet például egy vadonatúj Xbox 360 téma, de egyes források úgy értesültek, hogy PC-s háttérképek, sőt, később apróbb in-game elemek is várhatóak erre a honlapra. Egyelőre ezeket nem tudjuk megerősíteni, az Xbox 360 témát azonban igen, elég csak beírnunk a "7694" számsort az első rubrikába...

Splinter Cell: Conviction teaser site

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja