Új fejlesztői eszközök a minél tökéletesebb Win XP Service Pack 2 érdekében

2004. március 02.
1.2781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft igen nagy mértékben számít külső forrásokra a Windows XP második jelentős frissítőcsomagjának kiadásakor, olyannyira, hogy Visual Studio.Net 2003 fejlesztőkészletét, és .Net Framework rendszermagját is frissíteni tervezi.

Az elképzelés lényege, hogy a Win XP SP2 elsősorban biztonsági szempontból hozna komoly újításokat, de ezeket csak akkor képesek érzékelni a felhasználók, ha a külső fejlesztők képesek kihasználni az új lehetőségeket.

Az SP2 tehát az új lehetőségeket hordozná, míg a vele nagyjából egy időben, a nyár közepén kiadni kívánt két fejlesztői frissítés beteljesítené az SP2 új megoldásait. A Zdnet szerint Tony Goodhew termékmenedzser a Microsoft részéről elmondta, hogy a cél a minél közelebbi megjelentetés, az ideális megoldás az lenne, ha teljesen egy időben tennék közzé mind a két célcsoportnak szánt frissítést. A fejlesztők leginkább abban kapnának segítséget a Visual Studio.Net 2003 fejlesztőkészlet, és .Net Framework rendszermag megújulásával, hogy sokkal könnyebben el tudnák dönteni, az adott alkalmazásokat át kell-e alakítani a Win XP SP2 alatti zökkenőmentes futtatáshoz, vagy az esetleges újdonságok kihasználásához.

Kapcsolódó linkek:
microsoft orporation
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rudolfo7896 profiljaWickedSick profiljaiPet profiljamarco profiljafighterlaci profiljaGargameth profilja