Új egybeépített PC az MSI-től

2010. június 12.
1.8211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International bejelentette, hogy egy új fejlesztésű egybeépített PC-vel bővítette ki a termékkínálatát.

A Wind Top család legújabb tagja az Intel processzorával és az Advanced Micro Devices DirectX 11 támogatású videokártyájával van tervezve, a boltok polcain pedig MSI Wind Top AE2280 típusjelzéssel fog megjelenni. Az újdonság külső kialakítása követi a már megszokott megoldást, vagyis már maga a monitor tartalmazza a számítógép komplett konfigurációját.

A gép 555 X 403,9 X 75,4 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 9,8 kilogrammos tömeg társul. A rendszer egy 21,5 inches szélesvásznú, több érintés kezelésére is alkalmas kijelző köré épül, ami már teljes pompájában képes megjeleníteni a HD felbontású videotartalmakat is, ugyanis az 1920 X 1080-as natív felbontással rendelkezik. A képernyő körül egy 2 X 5W-os sztereó hangszórópár, egy mikrofon, valamint egy 1,3M pixeles webkamera található. Az új MSI Wind Top AE2280 az Intel H55 chipkészlet köré épül, és a gyártó az Intel Core i3 530/540, és a Core i5 650-es központi feldolgozókat kínálja hozzá. A DDR3-as memóriarendszer maximális kiépítésben 8GB RAM-al van feltöltve, a képi megjelenítésért pedig az AMD ATI Mobility Radeon HD 5430 felel, de az opciók között megtalálható még az ATI Mobility Radeon HD 5730 is. Az adatok tárolásáról egy 640GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik, de a konfigurációból természetesen nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem.

A számítógép felszereltségében szerepel még az integrált 5.1-es hangkártya, a Gigabit Ethernet vezérlő, és a 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul is, de igény esetén a cég egy TV tuner kártyával is kiegészítheti a kínálatot. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI, hat darab USB 2.0, egy eSATA, egy RJ-45 LAN, és az előbb említett audiorendszer csatlakozói. A PC-t egy előtelepített Microsoft Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, valamint egy vezeték nélküli billentyűzet és egér párossal szállítja a cég. Az új MSI Wind Top AE2280 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

MMartina

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

Na egy ilyet elfogadnék. Szokatlanok ezek az egybecuccok, de tetszenek... Főleg ilyen jellemzőkkel

válasz erre

lacyboy

11 éve, 1 hónapja és 26 napja

Nem rossz gép

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljatotyak profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profilja