Újabb forradalmi RTS játék készül a UbiSoft műhelyében

2010. május 21.
2.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A francia UbiSoft az utóbbi időben kétség kívül szimpatizált a valós idejű stratégiákkal, és nem csak újabb másolatokat gyártott le a már bevált receptekből, hanem megpróbált újdonságokat is belecsempészni az eddig ismert struktúrába, sőt egyes esetekben - R.U.S.E.

például - fenekestől felforgatta az eddigi hagyományokat, és egy szebb, jobb útvonal felé terelte az RTS játékokat. Jelenleg pedig úgy tűnik, hogy a cég ismét valami komoly dolgon töri a fejét, erről rántotta le a leplet legalábbis a csapat egyik dizájnere, Benjamin Dumaz.

A készülő produktumról sajnos keveset tudni, még az sem biztos, hogy valaha egy kész játék formálódik belőle, hiszen lehet csak egy tech demó, esetleg egy új technológia fejlődési folyamatának egy darabkája, de természetesen egy forradalmi RTS franchise bevezetője is, mint arra külföldi kollégáink is gondoltak. A hírekből ugyanis az derült ki, hogy a Nature munkacímre hallgató program egy komoly szimulációval ellátott RTS lesz, amit a srácok szoros együttműködésben készítenek egy francia vállalattal, akik a mesterséges intelligencia kérdéskörére szakosodtak. Természetközpontiság, valós idejű stratégia, szimuláció, komoly mesterséges intelligencia... vajon mi lesz ebből srácok?
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja