Új indie stúdiót alapított néhány ex-THQ alkalmazott

2012. április 20.
1.4881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a THQ mindent elkövetett azért, hogy az utóbbi években az egyik legnagyobb kiadóvá és fejlesztővé emelkedjen, a gyakorlat és a recesszió sajnos megtörte ezt a sikersztorit, így a cég elég komoly bajba került az utóbbi időben, de várhatóan kemény áldozatok árán azért sikerül majd felülemelkedniük a nehézségeken.

Ezeket gyakran leépítésekkel és strukturálódási folyamatokkal érik el, ami gyakran szomorú esemény ugyan, de abban az esetben semmiképpen sem, ha a lapátra tett fejlesztők egy új stúdió alapjait teszik le.

Éppen ez történt a Three Phase Interactive esetében is, amely egy alig néhány nappal ezelőtt megalakult ausztrál indie fejlesztőcsapat lett, alapkövetit pedig három valamikori THQ programozó tette le, név szerint Paul Baker, Chris Burns és Drew Morrow.

A tervek szerint a trió a jövőben kisebb mobilos indie alkotásokat fog készíteni, elsősorban az iOS rendszereket célba véve. Első projektjük várhatóan a Stunt Jumper névre hallgat majd és egy hagyományosnak mondható, kettő dimenziós, fizika-központú platformer lesz - valamiféle motoros koncepcióval -, amelyet az év közepén kívánnak megjelentetni.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 14 napja

Tucatjáték... Minek?wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja