The Sims 3: Late Night: Friss információk az expanzióról

2010. július 30.
3.6051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Újabb információkkal szolgálhatunk a Sims-sorozat rajongói számára, ugyanis tegnap Grant Rodiek, a The Sims 3 fejlesztő csapatának producere bővebb tájékoztatást adott a felhasználóknak a készülő kiegészítőről a Twitter Sims 3-as oldalán.

A programban lesznek liftek, így a lakásokban nem kell folyton lépcsőzni. Az új kiegészítő felhőkarcolókat is tartalmaz, amelyeken belül lehet építkezni is. A készítők jóvoltából új eszközök is kerülnek a szoftverbe, például darts, buborékbár, több fajta pezsgőfürdő, ködgép, táncparkett, viszont DJ pult és bowling pálya nem lesz a játékban.

Az expanzióban lehetőségünk van arra is, hogy saját szökőkutat és színpadot építsünk, illetve medencét is építhetünk megkötések nélkül, amelyet akármelyik szinten elhelyezhetünk. A termékben lesznek aluljárók is és közlekedési lámpák, ám az utóbbiak csak díszként lesznek elhelyezve a városban. Az aluljárókba le lehet menni és magunk választhatjuk ki, hogy hol szeretnék felbukkanni, így eljuthatunk a város különböző pontjaira. A készítők új személyiségjegyeket integrálnak az alkotásba, az egyik a félénk tulajdonság lesz, a másikról pedig nem árult el semmit a producer, annyit lehet tudni, hogy egy sztáros vonás lesz.

A kinézetnél is történni fog némi változás, új arcszőrzetek közül lehet válogatni, ezen kívül beállíthatjuk majd a nők mellméretét és azt is, hogy milyen izomzattal rendelkezzen a simünk. A tinik járhatnak klubokba, lehet WooHoo-zni a liftben és a pezsgőfürdőben, kreálhatunk különféle csoportokat, akikkel együtt lóghatunk, lesz romantikus csoport is. A tengerben sajnos továbbra sem lehet fürdeni, viszont horgászni igen, az italok pedig most már hatással lesznek a simekre. Új receptek is kerülnek az életszimulátorba, lehet csemegézni csirkeszárny falatkákat is. A család felfogadhat inast is, aki teljesíti a különféle óhajokat-sóhajokat. A filmes állásnak két ágazata lesz, az egyik a rendező, a másik pedig a színész. Három új hangszer kerül a késztermékbe, amelyek a következők: zongora, basszusgitár és dob.

A vámpírok is öregedni fognak, de sokkal lassabban zajlik le náluk ez a folyamat, mint az átlagos simeknél. A napfényre is kimehetnek, de nem tartózkodhatnak ott sokáig, mert felhólyagosodik a bőrük és veszíthetnek az erejükből. A vámpír gyerekeknek is kötelességük iskolába járni, ugyanúgy, mint a rendes simeknek. Éhség szükségletük nem lesz, viszont a szomjukat csillapítaniuk kell, ha nem jutnak vérhez, el is pusztulhatnak. Ha valakit megharap egy vérszívó, de nem akar vámpír lenni, akkor ihat bájitalt, amely megszüntetni a hatást és ezáltal visszaváltozik normál simmé.

Ezek a lények képesek mások gondolataiban olvasni és kísérthetik a simeket. A vérszívóknak külön bőrtípusa lesz, viszont külön vámpír ruhák nem lesznek a játékban. A sötétség teremtményei ágyban alszanak majd és lesz egy új vámpír oltár is a matériában. A készítők még nem véglegesítették az új szomszédság nevét, tehát az előző információkkal ellentétben, nem biztos, hogy a napfényes várost Downtown-nak fogják hívni. A kiegészítő új ruhákat, frizurákat, tárgyakat fog tartalmazni és lesznek benne új vágyak, illetve további romantikus opciók is. Grant Rodiek azt is elárulta, hogy a The Sims 3: Late Night 2010. október 26-án fog megjelenni PC-re.


The Sims 3: Late Night: Friss információk az expanzióról - 2. kép

The Sims 3 fejlesztő csapatának producere bővebb tájékoztatást adott a felhasználóknak a készülő kiegészítőről a Twitter Sims 3-as oldalán.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 27 napja

Ígéretesnek hangzik így elsőre, talán a legjobb eddigi kiegészítő lehet! Várom már. menő smiley

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja