Terminator Salvation: Intro trailer

2009. március 28.
4.0581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A 2009-es esztendő egyik mozis fénypontja lehet a májusban bemutatásra kerülő Terminator Salvation.

A jövőben játszódó, az emberek és a gépek közötti háborúra fókuszáló akciófilm szinte kiált a megjátékosításért. A ziccert nem is bírta kihagyni a Terminator jogokat birtokló Halcyon Games, és a GRIN csapatával karöltve, a Warner Bros. Interactive figyelő szemei alatt nekiláttak a munkának. Erőfeszítéseik lassan a végéhez közelednek, hiszen amint megérkezik a film a vetítőtermekbe (május 21.), a játék is feltűnik a boltok polcain.

A srácok azonban csavartak egyet a dolgokon a móka kedvéért, hiszen nem a mozgókép eseményeit élhetjük át virtuális formában, hanem a 3. Terminator film és a Salvation közötti időszakban tehetjük tiszteletünket a közeljövő Amerikájában, a színész-énekes Common által megformált Barnes karakterét vezetgetve.

A felfokozott várakozásokat enyhítendő, a fejlesztők elérhetővé tették termékük bevezető képsorait. Akik szentségtörésnek érzik, hogy megtekintsenek egy intrót anélkül, hogy utána rögtön belevethetnék magukat az események forgatagába, azok türtőztessék magukat, és még véletlenül se kattintsanak a 'play' gombra. A többiek viszont semmiképpen se hagyják ki, hiszen láthatnak sötétséget, robotokat, lángokat, repkedő alkalmatosságokat és minden mást, ami egy Teminator játékhoz kellhet.
#tv#
Terminator Salvation.'>
1 hozzászólás

Lac

16 éve, 3 hónapja és 18 napja

Húú! Még ha csak intro, akkor is rendesen kidolgozták. Hátha kapunk végre egy normális T játékoktkacsintó smiley

válasz erre
Terminator Salvation
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja