Teenage Mutant Ninja Turtles: Arcade Attack: Újabb Nindzsa Teknőcös játék készül

2009. szeptember 04.
10.3181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Immáron huszonöt esztendősek a Tininindzsa Teknőcök, és a kis jubileum alkalmából több, kifejezetten a főszereplésükkel készülő projekt is érkezik idén különféle masinákra.
 

A PlayStation 2, Nintendo Wii páros az egymás elleni brawler-t, a Smash-Up-ot zsebelheti, míg a hádé konzolokon a Turtles In Time remake-je, a Re-Shelled hódítja meg újra rajongók szívét. A kép majdnem teljes, de útravaló is kellene. Arról sem feledkeznek meg a srácok.

Érkezik még idén ugyanis egy teljesen új történetre alapozott Teenage Mutant Ninja Turtles játék, amely az árkádokon nevelkedett gamereket hívja táncba, méghozzá Nintendo DS-en. Az Arcade Attack alcímre keresztelt produkcióban a négy Teknőcé és ádáz ellenségüké, Shradder-é lesz a főszerep, akik egy klasszikus, side scrolling verekedős anyagban térnek vissza, felelevenítve az egykori játéktermi érzéseket a nosztalgiázni vágyókban.

Az Arcade Attack-ban lehetőség lesz kooperációra, vagy egy vezeték nélküli hálózaton egy barátunkkal, vagy a gép mellé csapódunk a pofozkodásban. Egyelőre megjelenési dátum nincs, még idén jön, de nem tudni, hogy pontosan mikor. Képeink nincsenek a készülő produkcióról, de amint módunkban áll, pótoljuk mielőbb. Az alkotás egyébként a UbiSoft szárnyai alatt készülget, ebben nincs semmi meglepő.
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 12 napja

Az én kedvencem a Leonárdó Tünde

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 17 napja

Én még jobban szeretem a tini ninja harci teknősöket.
Az én kedvencem:Leonardo.Ágnes

válasz erre

Vendég

12 éve, 4 hónapja és 2 napja

Imádom a tini ninja harci tekiket. A kedvencem:Raffaell. ANITA

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

smadi1968 profiljamarco profiljaBvektor profiljaiPet profilja