Strategy First: Minden játék féláron!

2008. december 18.
2.6251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Akár az is lehetne a hír címe, hogy "Boldog Karácsonyt", aláírás Strategy First, hiszen a nemes ünnep közeledtével nem csak bennünk támad fel az ajándékozási vágy, hanem a Strategy First is mágia alá került.

Ha még nem esett volna le a dolog, elárulom, hogy a Strategy First minden játéka árát leszállította nem kevesebb, mint 50%-al, így kedveskedve a játékosoknak. Mielőtt valaki rohanna a boltba, elárulnám még, hogy nem a dobozos termékekre értendő az árzuhanás, hanem a kiadó online üzletében, ahonnan ugye digitális úton juthatunk hozzá a kiváló termékekhez.

Csak néhány játék a teljesség igénye nélkül, árakkal együtt, amik dollárban értendőek: Combat Mission sorozat (4,99/db), Disciples sorozat (4,99 - 9,99/db), Exodus From The Earth - képünkön (14,99), Flatout: Ultimate Carnage (9,99), Sacred Gold (7,49), Übersoldier 2 (9,99), stb. Ezeken kívül még nagyon sok kiváló játékot megtalálsz kedvezményes áron, ha a lentebb mellékelt linkre kattintasz.

Ha esetleg szeretnél egyben magadévá tenni több kiváló alkotást, akkor arra is van lehetőséged, ugyanis a Strategy First összeállított egy kisebb csomagot Take No Prisoners néven, ahol nem kevesebb, mint 20 játékot kapunk egyben, mindössze 69.99 dollár ellenében, ami nagyjából egy komolyabb teljes játék dobozos verziójának az árát teszi ki. Na erre varrjatok gombot! A csomagban lévő játékok a teljesség igényével a következők:

- Port Royale 2
- Tortuga: Two Treasures
- Tortuga: Pirates Of The New World
- Patrician III
- Disciples II: Gallean's Return
- Disciples II: Rise of the Elves
- Strategic Command 2 Blitzkrieg
- Strategic Command
- Combat Mission Barbarossa To Berlin
- Combat Mission Beyond Overlord
- Jagged Alliance 2
- Jagged Alliance 2 Unfinished Business
- World War II: Frontline Command
- Gods: Lands of Infinity SE
- Sacred Gold
- Dark Star One
- O.R.B.: Off-World Resource Base
- Space Empires 4 Deluxe
- Alliance: Future Combat
- Star Fury


Strategy First Online Shop
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljaGargameth profiljamarco profilja