Star Wars: The Old Republic: Hivatalosan is csak jövő tavasszal

2010. január 13.
1.8211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi nap folyamán, mikor az Electronic Arts főnök, John Riccitello bejelentette, hogy milyen játékok várhatóak tőlük a következő üzleti esztendőben, sokan értetlenül álltak, mert nem találták ott a BioWare által fejlesztett, és nem csak a Csillagok háborúja univerzum, hanem az MMO stílus legjobbjának előzetesen kikálltott Star Wars: The Old Republic-ot, amelyet már ott és akkor Riccitello úr is megerősített, avagy idén már ne, csak jövőre számítsunk az alkotás megjelenésére.

Mindezt egészen a mai napig szinte pletykaként kezeltük.

A LucasArts azonban végre megerősítette az információt, amely az egyik legnagyobb játékkiadó vezérének szájából nem érthető, miért nem volt hivatalos, de ha ez kell a játékosoknak, akkor a Lucas Műveken ne múljon, egy, az IncGamers-nek adott interjúból ugyanis ők személyesen mondták el a nagyvilágnak, hogy a Star Wars: The Old Republic megjelenése csak 2011 tavaszán várható. Elmondták még továbbá, hogy pontosabb megjelenési dátummal nem tudnak szolgálni, az viszont már biztos, hogy különböző nyílt és zárt teszteken majd remélhetőleg mindenki, aki csak szeretné, kipróbálhatja alkotásukat, amelyre a friss információk szerint tehát ne számítsunk a jövő év tavasza előtt.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 9 napja

Ez GAZ! Ez most mar az ego kategoria. Omlenek az infok, a trelerek, aztan meg tobb mint egy ev van hatra? Menjenek a p*csaba!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaTommy profilja