Spore: A Sims által kitaposott ösvényen?

2008. október 06.
1.6341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már egy ideje áramlanak az információk és pletykák a Spore játékról, pontosabban arról az apróságról, hogy november elején érkezik hozzá az első kiegészítő lemez.

A pletykák egyenlőre még mindig nincsenek hivatalosan bejelentve, a Cute & Creppy Parts Pack névre hallgató expanzió azonban szinte mindenki tudja, hogy biztosan jön, persze az már nem biztos, hogy olyan formában, ahogy eddig megismerhettük. A címéből és a pletykákból ítélve csak testrészek lesznek a kiegészítésben, ami valamiért nem meglepő, ha tudjuk, hogy Will Wright áll a Spore hátterében is.

Az expanzió hallatán egy emberként hördült fel a játékos társadalom és a másolásvédelméről elhíresült játékot kikiáltották a Sims követőjének. Rengeteg helyen olvasni, hogy ha a Spore is ennyi kiegészítőt fog maga után húzni, akkor nem fogják megvenni őket, vagy abbahagyják a játékot, vagy ha tervezték is, meg sem fogják venni azt. Így Will Wright következő lépése ki tudja mi lesz, valamilyen formában biztosan lesz kiegészítő, de nem mindegy, hogy milyen és az sem, hogy mikor. Sőt elsőként szerintem elvárunk egy kicsit nagyobb hangvételű kiegészítést, nem csak új testrészeket. Kíváncsian várjuk mi lesz ebből az egészből...
nincs még hozzászólás

Spore
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja