Splinter Cell: Conviction: Május 27-én érkezik az Insurgency Pack névre keresztelt DLC

2010. május 18.
1.8511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Splinter Cell-sorozat legújabb, Conviction alcímmel rendelkező darabját sokan nem értették, lévén a UbiSoft szinte teljesen kiforgatta a népszerű szériát, és egy tulajdonképpeni akciójátékot varázsolt Sam Fisher kalandjaiból.

Ezzel a lépéssel a kezdetek óta kitartó fanatikusok faképnél hagyták a Convictiont, míg legalább ennyien - ha nem többen - új szerelmet avattak vele. Mivel összességében jól szerepelt mindenütt a program, és mert a nép is így kívánja, a UbiSoft most bejelentette, hogy jövő héten bővítik a készterméket egy kis letölthető tartalommal.

A csomag az Insurgency Pack nevet kapta és nem lesz ingyenes, ellenben mindkét platformra, tehát PC-re és Xbox 360-ra is megérkezik, méghozzá május 27-én. Árcéduláján a konzolosok 800 MS pontot találhatnak majd, míg a hivatalos közlemény szerint a PC-s változatok árszabása jelenleg nem tisztázott, így ebben az esetben még az ingyenesség sem zárható ki természetesen. A pakk tartalmát tekintve négy vadonatúj pályát kapunk majd, méghozzá a Deniable Ops kooperatív misszióihoz, valamint 250 pontnyi új achievement is érkezik az alapokhoz. Ha valakinek ez megér 800 MS pontot, akkor jövő héten csütörtökön figyelje az arra alkalmas helyeket, a PC-sek pedig várjanak a további információkra.
2 hozzászólás

Lac

14 éve, 10 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
Jó ez a splinter cell pandora tomorrow játék de megakadtam egy résznél és most azzal killodommeglepődött smileyconfused:
Hol akadtál el?

válasz erre

Vendég

14 éve, 10 hónapja és 9 napja

Jó ez a splinter cell pandora tomorrow játék de megakadtam egy résznél és most azzal killodommeglepődött smileyconfused:

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja