Robusztus CPU hűtőket mutatott be a Cooler Master

2018. március 06.
3.6841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cooler Master két újabb CPU hűtőt mutatott be a profi hűtés megszállottjainak, ezáltal lehullt a lepel a MasterAir MA620P és a MasterAir MA621P TR4 Edition termékekről, melyek bármilyen processzor mellé használhatók lesznek.

A két hűtő közötti egyetlen különbség a foglalatokban keresendő, így az egyik az AMD, a másik az Intel processzorait támogatja, de közös bennük a magas hűtőteljesítményt garantáló dupla MasterFan MF120R ventilátor, melyek 12 centiméteres méretükhöz RGB LED támogatást kaptak, ennek megfelelően a szivárbány legszebb árnyalataiban pompázhatnak.

A CPU hűtők ezen felül hat darab rézcsővel vezetik el a CPU által termelt hőmérsékletet - melyek közvetlenül csatlakoznak a lapkához -, de a gyártó nem spórolt az alumínium lamellákkal sem, melyekkel együtt 850 grammra hízott az egész szerkezet 121x136x164 mm-es méretek társaságában.

A 600 és 1800 RPM között állítható fordulatszámon üzemelő ventilátorok maximum 31 dB zajszint mellet üzemeltetik a hűtőt, melynek megjelenési dátuma és ára egyelőre ismeretlen.
3 hozzászólás

kpal

4 éve, 2 hónapja és 20 napja

Mindegy milyen a fénye csak hütésben legyen nagyon jó!

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 2 hónapja és 20 napja

LED nélkül szép lehet.

válasz erre

Gólem

4 éve, 2 hónapja és 20 napja

Szép lila.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaaszkorbin profiljamarco profilja