Project Origin: A F.E.A.R. csak a kezdet volt

2008. április 06.
12.4671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Monolith Productions neve sokak számára ismerősen csenghet, akárcsak népszerű korábbi produktumuk, a

adatlapján' target='_blank'>F.E.A.R.
Mostanság egyre-másra érkeznek az FPS akció horrorok, de igazán kiemeldőt még talán egyik cím sem mutatott konzolokon. Volt nekünk egy Condemned-ünk, szintén a Monolith Productions-től, majd érkezett egy F.E.A.R.-ünk, utána a Condemned 2 csusszant be néhány nappal ezelőtt, így el is jutottunk a Project Origin-ig.

Aki esetleg még valami csoda folytán nem hallott volna eddig róla, azoknak röviden bemutatjuk, majd elnézelődünk egy csöppnyit, hiszen érkezett új képadag az idén ősszel esedékes rettegésről. Nem sok, de időnként igen szűkmarkúak a kiadók a sajtó anyagokkal, nincs mit tenni.

Nos, a Project Origins a F.E.A.R. folytatásaként kívánja felhívni magára figyelmet. A folytatás röviddel az előző epizód befejezése előtt indul útjára, ahol egy különleges egység rutin hadműveletet hajt végre Auburn városában, melyet mit ad isten, egy oltári erejű, természetfeletti robbanás omlaszt össze. Alma rászabadította elképesztő erejét a városra, ahol kő kövön nem maradt.

Röviden tehát ennyit érdemes tudni a kezdetekről. Maga a játék a készítők ígéretei szerint több ponton is képes fejlődni, elődjéhez képest, így jobb mesterséges intelligenciára, megfejelt fegyverarzenálra, új helszínekre és képességekre lehet számítani. Ez természetesen a promóciós szöveg egy részlete, melyet talán nem feltétlenül érdemes minden ponton, fenntartások nélkül elfogadni. Maradjunk szkeptikusak, így biztosan nem fogunk csalódni, ha eljön a pillanat.

A megcélzott platformok: PlayStation 3, Xbox 360, PC

Nem is maradt más hátra, mint, hogy meglessük a friss képtirót.


Project Origin: A F.E.A.R. csak a kezdet volt - 2. kép


Project Origin: A F.E.A.R. csak a kezdet volt - 3. kép


Project Origin: A F.E.A.R. csak a kezdet volt - 4. kép

2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 11 napja

szia

válasz erre

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 11 napja

szia

válasz erre
F.E.A.R.
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaGargameth profilja