Nosztalgikus élményekkel hozza meg a kedvünket a PS5-vásárláshoz a Ratchet and Clank: Rift Apart

2020. június 12.
10.9431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nincs generációváltás a Sony-nál Ratchet és Clank nélkül, tudták ezt jól az Insomniac Games emberei, akik a tegnap esti nagy eseményen bemutatták a legendás páros legújabb kalandját, méghozzá Ratchet and Clank: Rift Apart címmel.
 

A kérdéses PS5-exkluzív egy teljes hosszúságú alkotásként érkezik - tehát nem egy mellékszálról van szó -, melyben a jól ismert élményeket már az első kedvcsináló alapján is rengeteg újdonsággal dobták fel a készítők, ezáltal például megannyi szokatlan fegyver bukkan fel már az első mozgóképen is, melyek az érkező fejtörők és kihívások megoldásának alapjaként szolgálnak.

Merthogy a Ratchet and Clank: Rift Apart az alapok tekintetében maximálisan retro és múltidéző élményeket kínál, méghozzá a szokásosan színes környezettel, az akciók és a fejtörők kellemes ötvözetével nyakon öntve a páratlan párost, miközben már lehetőséget kapunk majd például az azonnali teleportálásra a világ bármelyik pontjáról, de az Insomniac Games egy sor olyan funkciót is beígért az alkotáshoz, melyek maximálisan kihasználják a DualSense vezérlők sajátosságait.

A trailer alapján egyébiránt valamiféle alternatív dimenziókban is járhatunk hőseinkkel, tehát több érdekesség vár ránk, mint elsőre gondolnánk, miközben a látvány egyenesen csodálatos, mintha egy animációs film elevenedne meg a szemünk előtt. Megjelenés hamarosan, tehát kezdőcímként számítunk rá!

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 hónapja és 13 napja

Nagyon menő a bemutató videó. Igazából még egy Ratchet játékkal sem játszottam, talán pár év múlva ez lesz az első.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 4 hónapja és 14 napja

Ez is egy az egyben hozzá van nőve e generációváltáshoz, szóval borítékolható volt. Én nagyon várom a folytatást.

válasz erre

Tommy

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Imádom a szériát, nagyon várós!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Jó pofa lesz.

válasz erre
Ratchet & Clank: Rift Apart
25.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profilja