Négy játékost támogató osztott képernyős móddal érkezik a Serious Sam 3

2011. augusztus 10.
2.1011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Croteam fejlesztésében készülő Serious Sam-sorozatról eddig is tudtuk, hogy régi iskolában edződött, ezáltal pedig az új dolgok figyelembevétele és használata mellett a klasszikus, ma már elfeledett momentumok is megtalálhatók benne, de arra álmunkban sem mertünk volna gondolni, hogy az illetékesek négy játékost támogató, osztott képernyős módot is terveznek az alkotás harmadik epizódjához.

A srácok legfrissebb közleménye szerint azonban így lesz, így készíthetjük a nagy monitort, a kólát és a rágcsálnivalót, valamint hívhatjuk a haverokat egy kis délutáni őrjöngésre.

Gyengébbek kedvéért ugyanis a négy játékos osztott képernyős mód azt jelenti, hogy egy monitort négyfelé lehet osztani, a géphez pedig több kontrollert is csatlakoztathatunk, így három barátunkkal együtt üvöltözhetjük végig a Serious Sam 3 kampányát, vagy az említett módot támogató pályákat. Ami biztos, hogy a többjátékos mókában használható lesz a split-screen lehetőség, méghozzá a Deathmatch, a Capture the Flag, a Survival és a Beast Hunt játékmódokban. Jó mókának ígérkezik, nem igaz?
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 20 napja

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Second Encounter részben hogy lehet azt megcsinálni, hogy csak az egyik játékos használhassa az egeret, míg a másik játékos a billentyűvel irányítsa karakterünk "fejét,,. Mert mi Split Screenbe próbáltuk, és neki ez a billentyűs dolog meg nem igazán jön be. Ha valaki tud segíteni az jérem írjon.Köszönöm.

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 22 napja

Hu ez nagyon király lesz!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja