Nagy Call of Duty: Ghosts bejelentés lesz holnap

2013. május 20.
2.2181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden jel szerint az Xbox 720 bejelentésével egy időpontban óriási információk fognak kiderülni a Call of Duty: Ghosts-ról is, a játék hivatalos honlapja szerint legalábbis készülnek valamire az illetékesek a holnapi napon.

Ez azonban még nem minden, a kérdéses weboldal ugyanis a hétvége folyamán számtalan érdekességgel szolgált, így rengeteg utalást kaptunk a sorozat legújabb darabjával kapcsolatban, többek között például egy koordinátát, ami az egyik venezuelai városra mutat.

Hogy Venezuela lenne-e a Call of Duty: Ghosts következő célpontja? Könnyen megeshet, ugyanakkor a honlap egy június 15-re esedékes dátumot is közölt az ország zászlaja mellett - ez ott a föderációs emléknap -, sőt, a volfrám vegyjele is feltűnt a háttérben, amit a modern haditechnika előszeretettel alkalmaz.

Hogy mindezek miként állnak majd össze, illetve pontosan mire is engednek következtetni, az vélhetően holnap már kiderül. Vajon Venezuela lehet a Call of Duty: Ghosts központi helyszíne?
Call of Duty: Ghosts-ról is, a játék hivatalos honlapja szerint legalábbis készülnek valamire az illetékesek a holnapi napon.'>
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 11 napja

Kíváncsi vagyok mit tudnak még bejelenteni rajta. Jön és annyi nem? röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 11 napja

Tök mindegy hol játszódik, mind ugyanaz! röhögő smiley

válasz erre
Call of Duty: Ghosts
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja