Mobiljátékot készített a Dead Island fejlesztőcsapata is

2012. szeptember 28.
1.3541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egyre nagyobb üzlet van manapság az okostelefonok elterjedésének köszönhetően a mobiljátékokban, amit még a legnagyobb fejlesztőcsapatok is igyekeznek kihasználni, így többek között például a Dead Island és a Call of Juarez sorozatokkal elhíresült lengyel Techland.

A csapat ugyanis bejelentette, hogy a mai nap folyamán fog felkerülni az App Strore kínálatába - Androidos verziókról nem értesültünk - Dead Stop címre hallgató mobiljátékuk, amelynek keretein belül egy tower defense alapokon nyugvó alkotást fogunk kapni.

Képzeljük csak el, hogy mi lenne abban az esetben, ha a Plants vs Zombies játékmenetéből kivennénk a növényeket, és a zombik invázióját különféle érdekes ketyerékkel kellene megállítanunk.

Ha ezt elképzeltük, máris megtudtuk, hogy mire is számíthatunk a Dead Stop betöltését követően, amely a kampány mellett egy túlélő módot is tartalmaz többek között, megvásárlása pedig biztosan nem fogja kiszakítani pénztárcánkat, hiszen alig 99 centet, tehát körülbelül 2-300 forintot kérnek érte a lengyelek.
2 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

Lol, ezek ilyet is csináltak? Legalább olcsó.

válasz erre

badam10

7 éve, 2 hónapja és 1 napja

De utálom ezeket a mobiljátékokat!

válasz erre
Dead Stop
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMilesCube profiljaSándorkolbász profilja