Megújult a Dell Inspiron Zino HD mini PC-je

2010. szeptember 26.
3.6661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Dell a napokban bejelentette, hogy frissítette a nagy népszerűségnek örvendő Dell Inspiron Zino HD mini számítógépének konfigurációját.

A ráncfelvarrásnak köszönhetően az apróság az Intel platformja helyett immár az Advanced Micro Devices rendszerével érhető el. A megújult PC mindössze 197 X 197 X 89 milliméteres méretekkel büszkélkedhet, amihez alig 1,6 kilogrammos tömeg párosul, így az elhelyezése sem jelenthet különösebb problémát.

Az új Dell Inspiron Zino HD-hez a gyártó háromféle Advanced Micro Devices központi feldolgozót kínál, egész pontosan a 2,3GHz-es Athlon II V140-et, a kétmagos 2,2GHz-es Athlon II X2 P340-et, valamint a négymagos 1,7GHz-es Phenom II X4 P940-et. A DDR3-as memóriarendszer alapesetben 2GB 1066MHz-es RAM-al van feltöltve, de a cég igény esetén elláthatja akár 8GB-al is. A képi megjelenítésért az integrált ATI Mobility Radeon HD 4250-es grafikus processzor felel, de az opciók között szerepel az erőteljesebb ATI Mobility Radeon HD 5450-es diszkrét videokártya is.

Az adattárolók kínálatában hagyományos merevlemezek 1TB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, optikai meghajtónak pedig egy DVD Super Multi vagy egy DVD Super Multi /Blu-ray egység kerülhet beépítésre. A mini PC felszereltségéből természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő, a 802.11b/g/n rendszerű WiFi modul, és a többcsatornás HD audiorendszer sem. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI kimenet, négy darab USB 2.0, két darab eSATA, egy RJ-45 LAN, egy SPDIF, valamint az előbb említett hangkártya csatlakozói. A gépet a Microsoft előtelepített Windows 7 operációs rendszerének Home Premium vagy Professional változatával szállítja a cég. A megújult Dell Inspiron Zino HD már megrendelhető a gyártó honlapjáról 300$-os indulóáron.
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 9 hónapja és 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

14 éve, 9 hónapja és 2 napja

Az a 300 dolcsi induló ár nem is vészes, mondjuk abban nyilván a leggyengébb proci meg videokártya van, de mégazok is elég szépen muzsikálnának.

válasz erre

skyman

14 éve, 9 hónapja és 2 napja

Höhh ez mien fain márröhögő smiley
Arra az 1 TB-os vinyora már lehet pakolniröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
iPet profiljaBotyi profiljamarco profilja