Megjelent a Dantes Inferno demo verziója

2009. december 24.
1.8311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A mai napon minden irodalomrajongó játékőrült örülhet, hiszen hivatalosan is megjelent az egész világon a Dantes Inferno demo verziója.

A játék egy kis szeletét magában foglaló bemutató éjféltől végre elérhető lett mindenki számára, így aki kicsit is kíváncsi, annak nagyon ajánljuk a megtekintését. A Dante Alighieri művét feldolgozó játék nem csak egy nagyszerűen sikerült God of War klón, hanem remek történettel is rendelkezik. Kalandjaink során a pokol kilenc bugyrán keresztülhaladva próbáljuk meg visszaszerezni szerelmünket, a demo ennek a kálváriának az elejét eleveníti meg.

A kipróbálható verzió egészen hosszú, bő fél órányi játékidővel van megáldva. A God of War klón kifejezés tökéletesen illik a játékra, hiszen aki játszott már Kratos egyik történetével, az azonnal otthon fogja érezni magát. Tulajdonképpen egy keresztény-irodalmi változata ez a görög mitológiát feldolgozó GoW-nak, azonban szégyenkeznivalója nincs a Dantes Infernonak, se látvány, se játszhatóság szempontjából. Akinek eddig kimaradtak az ilyen játékok, az mindenképpen tegyen egy próbát, hiszen igazi, minőségi produktummal állunk szemben.
1 hozzászólás

popapa

15 éve, 6 hónapja és 8 napja

Mintha E.Art féltékeny lenne a Sonyra,pontosabban a GoW-ra. Nekem ez a meglátásom. Nem tudom ki h van ezzel, de szerintem kisérteties hasonlóság! Persze a mitológia része más,de az alapok ugyanazok! De ez csak egy vélemény! ÉS ezektől eltekintve, a játék biztos remek, és bizonyára beszerzem!! röhögő smiley

válasz erre
Dante's Inferno
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja