Megjelenési dátumot kapott a Making History II

2009. szeptember 22.
2.4221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rengeteg szemszögből megvizsgálhatnánk a hardcore stratégiák felhozatalát, azon belül is a második világháborús tematikában fogantakat, túl sok résztvevővel mégsem találkoznánk.

Köszönhető ez talán annak, hogy a stílust egy nagyon szűk réteg szereti (de azok eszméletlen fanatizmussal), így felesleges több csapatnak is beszállni a színtérre, mivel elsőre biztosan nem, másodszorra viszont már talán meghódíthatnak egy kisebb réteget. A Making History első epizódja önmagában nem volt egy rossz darab, a második része pedig most igazán nagyot üthet.

Egyrészt azért, mert a stílus legjobbja, a Hearts of Iron-sorozat legutóbbi darabja valamiért kissé megosztotta a fanatikusokat, és nem aratott akkora sikert, mint azt előzetesen várni lehetett tőle. Másodsorban pedig azért, mert már az első epizóddal megalapozta hírnevét, így a rajongók többsége nagyjából tudja, hogy mire számítson a Making History II betöltése után.

A felsorolt indokok közül pedig az elsőt nem kizárt, hogy maguk az illetékesek is nagyon jól tudják, hiszen az eredetileg 2009-re várt második Making History a Muzzy Lane csapatának hivatalos közleménye szerint csak a jövő esztendőben fog a boltok polcaira kerülni. Egészen pontosan 2010. február 2-án, így aki már várja, hogy egy igazán jó hardcore stratégiát tölthessen be magányos esti óráiban, annak egészen eddig az időpontig kell várnia.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 4 napja

Ez a 10.02.02 kicsit megvaltozott es most mar azt mondjak, hogy 2010 Q1

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja