Mass Effect 2: Bemutatkozik az Infiltrator

2009. december 23.
2.3401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BioWare brigádja egy újabb videóval örvendeztetett meg minket a mai napon, a jelen pillanatokban is lázasan készülődő Mass Effect 2-ről, amelyet betöltve az Infiltrator kaszt elevenedik meg előttünk mozgás közben.

A jövő esztendő legjobb szerepjátékának díjára nagy eséllyel pályázó programnak tehát egy újabb homályos foltjáról hull le a lepel, így ha éppen arra lennénk kíváncsiak, hogy mi fán terem az Infiltrator kaszt a trilógiának szánt Mass Effect második epizódjában, akkor a lenti videó éppen a te kíváncsiságodat elégíti ki.

Mindemellett a játék egy olyan folytatást állít majd elénk, amely amellett, hogy követi az első epizódban elvarratlan szálakat, sokkal depresszívebb és sötétebb, még felnőttesebb tartalommal rendelkezik majd, ahol morális döntéseinknek komoly következményei lesznek. Természetesen a nagy elődhöz képest rengeteg újdonság is tetten érhető lesz a programban, amelyekről elsősorban a Dragon Age: Origins megjelenése utáni nagy média-dömping keretein belül hullt le a lepel, így ha ezekre lennél kíváncsi, oldalunkon visszakeresve mindenre találhatsz választ, de természetesen előbb azért pillantsd meg a friss mozgóképet. Íme:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 5 napja

ÉN NEM JÁTSZOTTAM VELE DE A TÖBBI KOMMENT SZERINT NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.

válasz erre
Mass Effect 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaGamePlay profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja