Mass Effect 3 képek: Rajongói festmények, vagy...?

2011. március 07.
4.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Robert Simons, a konceptművész tette közzé az alábbi képeket saját blogján, Mass Effect 3 cím alatt, ezzel megindítva egy elsöprő erejű online-lavinát, melynek magját az "ezek Mass Effect 3 koncepció-vázlatok?" kérdés alkotja.

Valóban talány: épp a Mass Effect 3-mal kapcsolatos képek szivárogtak ki, vagy csupán a művész játék iránti rajongásának lehettünk tanúi? Akárhogy is legyen, a képek túl hivatalosnak tűnnek ahhoz, hogy egy legyintéssel kattintsunk el innen.

Mass Effect 3 képek: Rajongói festmények, vagy...? - 2. kép
Mass Effect 3 képek: Rajongói festmények, vagy...? - 3. kép

Simons ezt megelőzően már megörökítette némely elképzelését az Xbox Live Arcade játékok, a Cartoon Network, valamint a Universal Pictures Blind Wink stúdiójának oldalán is. A Mass Effect 3 jócskán megkésett már önnön nyilvánosságra hozatalával, ennélfogva nem kizárt, hogy a mellékelt képek egy magazin cikkének anyagához tartoznak.
Ugyanakkor meglehet, valóban csak Simons otthoni ihletének estünk áldozatául.
A BioWare nagysikerű játéksorozatának harmadik része előreláthatólag még idén megjelenik Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, illetve PC-re egyaránt.

Mass Effect 3 képek: Rajongói festmények, vagy...? - 4. képMass Effect 3 képek: Rajongói festmények, vagy...? - 5. képMass Effect 3 képek: Rajongói festmények, vagy...? - 6. kép

2 hozzászólás

Aidon Assassin

9 éve, 4 hónapja és 1 napja

szép alkotások

válasz erre

totyak

10 éve, 2 hónapja

elég cool artok

válasz erre
Mass Effect 3
2.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaM.O.R.P.H. profiljaShade profiljaManiac profilja