Már előrendelhető az eLocity új A7-es táblagépe

2010. szeptember 10.
1.8241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb hírek szerint az eLocity múlt hónapban bemutatott, eLocity A7 típusjelzéssel ellátott táblagépe felbukkant a külföldi webáruházak kínálatában, és már előrendelhető.

Az újonnan megjelent gép különlegessége, hogy már az nVidia második generációs Tegra SoC (System-on-a-Chip) rendszerével lett tervezve, a háttértárolóján pedig a Google Android 2.2 Froyo operációs rendszere kapott helyet. A tábla PC hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 208 X 121,9 X 12,7 milliméteres méretekkel, valamint alig 462 grammos súllyal büszkélkedhet.

A rendszer frontrészét egy 7 inches szélesvásznú érintőképernyő uralja, ami a 800 X 480-as natív felbontással rendelkezik, a keretébe pedig a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, valamint egy mikrofon került beépítésre. Az új eLocity A7 a fent említett, 1GHz-re hangolt nVidia Tegra 2 T-20-as chippel van felvértezve, ami mellé egy 512MB RAM-al ellátott DDR2-es memóriarendszert társítottak a mérnökök. A képi megjelenítésért az nVidia integrált GeForce grafikus processzora felel, aminek köszönhetően az újdonság könnyedén megbirkózik az olyan komolyabb erőforrást igénylő feladatokkal is, mint például az 1080p felbontású HD videotartalmak lejátszása.

Az adatok tárolásáról egy 4GB-os flash alapú adattároló gondoskodik, a különféle hálózatokhoz való kapcsolódást pedig egy 802.11b/g rendszerű WiFi modul, és egy egyelőre ismeretlen típusú Bluetooth adapter garantálja. A táblagép külső részén megtalálható a HDMI kimenet, valamint az USB 2.0 csatlakozó is. Az új eLocity A7 már előrendelhető a nagyobb külföldi webáruházaktól 370$ körüli áron, a szállítása pedig várhatóan októberben fog megkezdődni.


Már előrendelhető az eLocity új A7-es táblagépe - 2. kép



Már előrendelhető az eLocity új A7-es táblagépe - 3. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja