Ma jelent meg a Europa Universalis III: Divine Wind

2010. december 14.
2.5151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Remek hírrel örvendeztethetjük meg a hardcore stratégiák szerelmeseit, ugyanis a Paradox Interactive hivatalosan is bejelentette, hogy a mai napon megjelent a Europa Universalis III negyedik kiegészítője, amely a Divine Wind alcímet viseli.

Az új expanzió a távol-kelet világába kalauzolja el a felhasználókat, ahol az lesz a feladatuk, hogy a feudális Japán sógunjává váljanak és legyőzzék a versengő hadurakat, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy céljuk ne valósulhasson meg.

Az új kiegészítő számos újdonságot tartogat a felhasználók számára, új épülettípusokat, diplomáciai eszközöket, achievmenteket, illetve új egységeket foglal magába. A Europa Universalis III: Divine Wind-ban a 32 fős multiplayer mód segítségével barátainkat is bevonhatjuk a versengésbe. Az expanzió telepítéséhez szükségünk lesz a Europa Universalis III Complete szoftverre és a Heir to the Throne kiegészítőre. A stratégiai jellegű programhoz mindössze 19,99 euróért cserébe férhetnek hozzá a játékosok. A kiadó egy új videót is közzétett a megjelenés alkalmából, amely segítségével egy kis betekintést nyerhetünk a játékmenetbe.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 12 napja

Nem tudnak lekötni az ilyen stratégiai játékok, ahol területeket kell megszerezni, meg háborúzni, stratégiákat kidolgozni a többiek ellen.

válasz erre
Europa Universalis III: Divine Wind
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGamePlay profiljagery1113 profilja