Két újabb CPU hűtővel jelentkezett a Noctua

2013. április 10.
1.5111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Noctua az elmúlt napok folyamán bejelentette, hogy két friss fejlesztésű modellel bővítette ki a hűtőrendszereinek felhozatalát.

A most beharangozott újdonságok a központi feldolgozók hűtésére lettek kihegyezve, a boltok polcaira pedig Noctua NH-U12S és NH-U14S típusjelzéssel fognak megérkezni. A processzorhűtők természetesen a vállalat SecuFirm2 névre keresztelt felfogató rendszerével kerültek dobozaikba, aminek köszönhetően egyaránt gond nélkül munkára foghatóak az AMD és az Intel rendszerek esetében is.

A csendes működésre kihegyezett Noctua NH-U12S és NH-U14S kompatibilis az Advanced Micro Devices AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1 és FM2, valamint az Intel LGA1150, LGA1155, LGA1156 és LGA2011 foglalatú alaplapokkal. Mindkét CPU hűtő a már klasszikusnak mondható torony-kialakítással gördült le a gyártósorról, ám tervezőik alaposan lecsökkentett szélességű bordázattal álmodták meg őket, így még beépített állapotukban is teljesen hozzáférhetőek a számítógép memóriamoduljai.

Ahogy azt már a típusjelzésük is sejteti, az NH-U12S modell egy 120 milliméteres, míg az NH-U14S jelzésű társa egy 140 milliméteres, PWM vezérlésű ventilátorral operál, de emellett az alkalmazott hővezetőcsövek száma sem azonos, ezekből ugyanis az előbbi esetben öt, az utóbbiban pedig hat darab fokozza a hűtési teljesítményt. Az új Noctua NH-U12S és NH-U14S megjelenésére az elkövetkező hetekben számíthatunk, mégpedig 60, illetve 70 eurós árcédulával.

Noctua NH-U14S

Noctua NH-U14S


1 hozzászólás

DoubleW

7 éve, 11 hónapja és 15 napja

Noctua-hoz képest nem is annyira drága! Csak tudnám miért ezekkel a színekkel festik be a coolert! Szerintem nagyon randa

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaGargameth profiljaMarduk profiljaWickedSick profilja