Kedvcsinálóval robogott be a Rage 2 első DLC csomagja

2019. szeptember 27.
4.2601
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rise of the Ghosts címmel már mindenki elérheti a Rage 2 első letölthető tartalmát, mely Rise of the Ghosts címmel rengeteg extrával bővíti a Bethesda műhelyéből érkezett, és egészen felemás fogadtatásban részesült alkotást.

A kiegészítővel egy vadonatúj, masszív méretű régióval bővültek az alapok, ahol rengeteg kaland, ezáltal vadonatúj sztori küldetések várnak ránk, méghozzá rengeteg új fegyver és felszerelés társaságában, vagyis nem egy sebtében összedobott frissítésről, hanem egy nagyobbacska kiegészítőről beszélhetünk a Rise of the Ghosts kapcsán.

A bővítményhez egyébiránt egy kedvcsináló is érkezett, melyben a rejtélyes Ghosts frakció hátterét kutathatjuk, akik a Rage 2 talán legkegyetlenebb ellenfeleiként bukkannak majd fel a játék világában, egészen pontosan Overgrown City falai között, egy keménykezű vezető, Iris irányításával.

Nézd nagyban ezt a videót!



Rage 2 első letölthető tartalmát, mely Rise of the Ghosts címmel rengeteg extrával bővíti a Bethesda műhelyéből érkezett, és egészen felemás fogadtatásban részesült alkotást.'>
1 hozzászólás

Tommy

4 éve, 10 hónapja és 20 napja

Ütős game, kétségtelen! mosolygó smiley

válasz erre
Rage 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja