Kamerás Duke Nukem Forever gameplay felvételek érkeztek

2010. szeptember 06.
4.4301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt hét pénteken feltehetően minden Duke Nukem fanatikus örömmel és megnyugodva hajtotta álomra a fejét, lévén a Gearbox Software hivatalosan is megerősítette, hogy a sorozat évek óta várt legújabb része végre jó kezekben van, méghozzá olyannyira, hogy valamikor 2011-ben biztosan megérkezik, a mai trendeknek megfelelően PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is.

A hétvégén sajnos csak képeket tudtunk mutatni nektek Duke kalandjaiból, időközben azonban beszaladtak az első mozgóképek is, amelyeket örömmel nyújtunk át nektek.

Összesen három nyúlfarknyi videó érkezett a már sokadjára feltámadt programról, amelyek bár kamerás darabok, tisztán kivehető rajtuk minden egyes momentum, így láthatunk egy boss harcot, a már jól ismert sivatagos pályát, valamint némi autókázást is, ráadásul mindezt nem a fejlesztők prezentálásában, hanem néhány rajongó kezei között, lévén a PAX expón már kipróbálható volt a Duke Nukem Forever, és alant három részre osztva láthatjátok is, hogy mit is várhatunk tőle a megjelenéskor. Az egyetlen tragédiaként felfogható momentum a képsorokon, hogy a játékot bizony Xbox 360 kontrollerrel irányítják, amit talán a legnagyobb PC-s múlttal rendelkező konzolos bajtársak is blaszfémiának fognak értékelni. Ez legyen azonban a legnagyobb gondunk, főleg akkor, amikor alant három gameplay felvétel is sorakozik a játékvilág egyik legnagyobb ikonjának legújabb kalandjáról.

#tv#

#tv2#

#tv3#
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 18 napja

Jól néz ki egyébként.

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 18 napja

jajaröhögő smiley

válasz erre

marco

14 éve, 9 hónapja és 18 napja

Majd ha én játszom vele, elhiszem, hogy létezik.mosolygó smiley

válasz erre
Duke Nukem Forever
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
PAX 2010
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja