Jurassic Park: Sam and Max-Macher egy dinoszaurusz kalandsorozaton dolgoznak?

2010. június 09.
8.2151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A legfrissebb pletykák szerint A Telltale Games a Sam & Max epizódokhoz hasonló matériához kapta meg a Jurassic Park elkészítésének a jogait.

A Game Informer magazin arról tájékoztatta a felhasználókat, hogy az első epizód 2010 év végére várható, a kalandsorozat címe pedig állítólag Jurassic Park-Universum lesz. Az program első részén a Telltale Games és az NBC Universal közösen munkálkodnak majd és ha sikere lesz, akkor jöhet a többi epizód is. A Jurassic Park feltételezhetően nem akció játék lesz, hanem rejtélyekben és kalandokban fog bővelkedni.

Dan Connors, a Telltale Games fejese a híresztelések szerint azt nyilatkozta, hogy a Jurassic Park alkotásban minden eddigi tapasztalatot felhasználnak, amelyekre a munkájuk során tettek szert, ez alatt a játékmenetre és a dizájnra gondolt. A szoftver állítólag drámai eseményekkel lesz tele, a humoros elemeket kihagyják a készítők és főleg a kalandra koncentrálnak. A Jurassic Park nem egy tipikus kalandjáték lesz, hanem egy újfajta megközelítési módszerrel valósítják meg a dinoszauruszok által uralt világot. Egyéb információ nem került egyelőre napvilágra a termékről, idővel pedig úgyis ki fog derülni, hogy van -e valami alapja a pletykáknak vagy sem.


Jurassic Park: Sam and Max-Macher egy dinoszaurusz kalandsorozaton dolgoznak? - 2. kép



Jurassic Park: Sam and Max-Macher egy dinoszaurusz kalandsorozaton dolgoznak? - 3. kép

3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 10 napja

nagggyon keemény

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve,

[Tiltott felhasználó!]

lacyboy

15 éve, 1 napja

Remélem jó lesz

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja