Így készült a Day of the Tentacle Remastered

2016. március 23.
1.2711
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Double Fine Studios a megjelenés után ugyan, de egy olyan látványos mozgóképpel örvendeztetett meg minket a Day of the Tentacle Remastered kapcsán, aminek köszönhetően megtudhatjuk, hogy pontosan miként is készülődött a háttérben a kérdéses remake.

A közel negyedórás videó keretein belül ellátogathatunk a csapat stúdiójába, láthatjuk a jókedvű fejlesztőket, a ránézésre erősen másnapos Mr. Torzonborzt, avagy Tim Schafert, miközben természetesen a játék munkálatairól is hallhatunk, illetve láthatunk pár érdekes képsort.

Ha tetszik mindaz, amit a felvételen látsz, a Day of the Tentacle Remastered már most elérhető digitális formában, méghozzá PC-re, PS4-re és PS Vitára.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 6 napja

Szép csendben megjelent, én meg észre sem vettem. Mindenképpen kell nekem. Az alap kiadás meghatározó játékos élmény volt jó pár évvel ezelőtt.

válasz erre

Ravor

2 hónapja, 1 hete

Egész jól átjön belőle, hogy milyen az amikor elkészítenek egy játékot igazából

válasz erre

Gólem

2 hónapja, 1 hete

Tök jó video, rendesen megmutatja azt hogy készült valójában!

válasz erre
Day of the Tentacle Remastered
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Akhad profiljaRyutheStaR profiljaAngryKnight profiljaMarduk profiljawegh profiljaNeurotic profiljaWarriorAutobot profiljaQhue profiljakylx profiljamarco profiljaPöpp profiljakakkor profiljaLaci721 profilja